5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDĂ DACĂ TE ABONEZI LA NEWSLETTER!

5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDĂ DACĂ TE ABONEZI LA NEWSLETTER!

Termeni si conditii

Website-ul www.ruiz.ro este operat de către RUIZ FASHION SRL, societate înregistratală la Oficiul Comerțului cu numărul J40/6535/2018, CUI: 39334049, cu sediul social in Municipiul București, Șoseaua Chitilei nr 109 camera 3, sector 1  România, Capital Social: 200 RON, telefon mobil 0723 541157. Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.ruiz.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea şi despre magazin, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

RUIZ FASHION SRL poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.ruiz.ro, modificări de structura şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau  către terţe persoane.   

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Materialele conţinute în acest site sunt afişate doar pentru scopuri informaţionale şi promoţionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal şi non-comercial. Descărcarea sau copierea materialelor de pe ruiz.ro este permisă doar pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afişarea, ştergerea, adăugarea, modificarea, crearea unor lucrări derivate, vinderea oricăror materiale din conţinutul acestui site. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără acordul prealabil, în scris, din partea RUIZ FASHION SRL, este strict interzisă.

Despre RUIZ FASHION SRL

RUIZ FASHION S.R.L.

Număr de ordine în Registrul Comerţului:

 J40/6535/2018

CUI: 39334049

IBAN RO80INGB0000999907933198

Deschis la ING Bank București

Adresă sediu social: Bucureşti Sectorul 3

Aleea Banul Udrea, Nr 12, Bloc V95, Ap 33

ASISTENȚĂ & CONDIȚII DE RETUR

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, și să returneze produsul/produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform legislației în vigoare.

 Pentru a returna produsele, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail pe adresa [email protected] în primele 14 zile de la primirea comenzii în care menționați produsele pe care doriți să le returnați.         

Produsele realizate pe comandă personalizata nu pot fi returnate

Produsele pot fi returnate DOAR daca se află în starea lor originală, nu prezintă deteriorări cauzate de utilizarea acestora, dacă sunt însoțite de ambalajul original, precum și de documentele primite în cutie.                                                

-Pantofii trebuie sa fie în cutia originală, fără defecte. Nu se acceptă încălțăminte cu urme de uzură. Încălțămintea trebuie probată pe o suprafață de covor înainte de utilizare. Costurile transportului pentru returul produselor vor fi suportate de către cumpărător.                                                                                                                               

Pentru returnarea produselor va rugăm să completați formularul de retur care poate fi descărcat și din secțiunea EXTRA.

Adresa de returnare a produselor este:  Șoseaua Fabrica de Glucoză, Nr 9B, Bloc CA, Ap. 903, Sector 2, București

TERMEN LIVRARE PRODUSE

Toate produsele sunt fabricate 100% manual în România, iar termenul de execuție este de 5-10 zile lucrătoare. La acest termen se adaugă timpul de livrare prin curier. În România livrarea produselor se face prin Fan Courier. Transportul este costa 15 RON  pentru comenzile livrate pe teritoriul României.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Pentru plata produselor comandate pe www.ruiz.ro aveți la dispozitie două opțiuni de plată:                                                                                                              

 1. Online cu card bancar prin partenerul nostru EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

– Daca ați ales această metodă de plată este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securiz

ată a procesatorului de plăți.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată EuPlatesc.ro. RUIZ Fashion SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut!

 – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!                                                                                                        

 –  Aveți posibilitatea să achiziționați produsele noastre și in 3 (trei)  rate fără dobândă, dacă efectuați plata folosind un card de credit emis de una dintre băncile noastre partenere: Star BT, BCR, BRD Finance, Alpha Bank sau Piraeus Bank.

2.  Numerar la livrare, doar pentru livrările pe teritoriul României.

CARDURI CADOU

RUIZ Gift Cards se vând în baza următoarelor codiții:                                                                                                                                                                                           

-Acestea au un termen de valabilitate de 12 luni de la data achiziției;                                                                                                                                                             

-Cardurile cadou pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de produse de pe www.ruiz.ro, fără a putea fi răscumparate în bani sau  returnate;                                                                                                                                                                                                                                                                 

-În cazul în care produsele comandate au o valoare mai mare decât cea a cardului cadou, diferența de bani se poate achita online cu card bancar sau ramburs la livrarea produselor;                                                                                                                                                                                                                         

-Cardurile cadou vor fi transmise prin e-mail către destinatar odată ce comanda completă a fost prelucrată și plata a fost preluată. O copie va fi trimisă la expeditor drept confirmare de expediere.

RUIZ Fashion SRL nu este raspunzătoare pentru adresele de e-mail incorecte furnizate pentru trimiterea cardurilor cadou. Responsabilitatea pentru corectitudinea adreselor de e-mail furnizate aparține exclusiv cumpărătorului.

GARANȚIA

Produsele comercializate pe site-ul www.ruiz.ro  sunt confecționate manual din piele naturală și materiale de cea mai bună calitate.

Certificat de garanţie a produselor

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de RUIZ FASHION SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat de pe www.ruiz.ro

Durata de garanţie

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care vânzătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorului.

Pentru produsul achiziţionat de pe www.ruiz.ro, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă rugăm sa ne transmiteți un e-mail pe adresa [email protected] cu descrierea situției si cu poze care dovedesc defectul respectiv.

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de pe www.ruiz.ro  este un produs sigur, nou (nefolosit) şi lipsit de orice defect.
În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, ținând cont de natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării.

Durata medie a utilizării este de aproximativ 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului a minimum 3 perechi de încălţăminte. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.
Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului – este obligatorie prezentarea  facturii fiscale.

Modalităţi de asigurare a garanţiei: Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării prin una din variantele de mai jos:

    Repararea produsului
    Înlocuirea produsului – dacă acesta nu poate fi reparat
    Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă
 uzura morală şi uzura fizică normală a produsului
decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)  deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt
defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice – variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)
defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat – umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora,  intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători
întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)
Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:
particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi – tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea materialelor din care sunt confecţionate produsele RUIZ.
micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor, acestea fiind confecţionate manua
Recomandări generale privind îngrijirea încălţămintei

Pentru a NU pierde garanția este necesară respectarea instrucțiunilor de folosire a încălțămintei după cum urmează:

Încălțămintea trebuie curățată și uscată înainte de aplicarea oricărui tratament pentru încălțăminte, creme, etc. Când folosiți aceste produse de întretinere, citiți cu atenție instrucțiunile producătorului acestora.

Curățarea încălțămintei! Se interzice cu desăvârșire spălarea încălțămintei în mașina de spălat

– încălțămintea cu fețe de piei netede sau presate se curăță de praf cu o cârpă moale sau perie, iar petele de grăsime sau alte impurități se îndepărteaza cu o cârpă și soluții special concepute pentru întreținerea acestui tip de piele

– pentru buna întreținere a pielii, după câteva purtări se aplică un strat de cremă pentru încălțăminte, după care se lustruiește cu o perie moale sau o cârpă.

– încălțămintea cu fețe din piei de antilopă sau nabuc, se perie cu o perie specială pentru aceste tipuri de piei. Nu folosiți apă pentru că fața materialului s-ar putea păta. Petele de grăsime se îndepărtează folosind soluție contra petelor specială pentru pielea de antilopă sau năbuc. Citiți și aplicați doar conform instrucțiunilor producătorului soluției pentru întreținerea pielii tip antilopă, năbuc, căprioară

– încălțămintea cu fețe din lac, piei metalizate, lăcuite, se curăță de praf cu o cârpă moale. Ea trebuie ferită de contactul direct cu solvenții organici (alcool, acetone,etc)

-încălțămintea cu fețe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță de praf cu o perie de haine uscată. Nu folosiți înălbitor. Petele de pe încălțămintea confecționată din material textil de cele mai multe ori nu se mai pot indepărta, așa că evitați pătarea acestora cu lichide sau substanțe ce păteaza textilele în general: vin roșu, ceară, ulei, oțet, vopsea, etc. Nu se introduc în mașina de spălat rufe

Încălțămintea se usucă lent, natural, la temperatura camerei, ferită de surse directe de căldură care pot deforma iremediabil fețele produselor. La toate categoriile de mai sus se interzice spălarea cu apă a incălțămintei sau contactul îndelungat cu aceasta. Este interzisă folosirea de înălbitori sau alte subtanțe pentru scoaterea petelor, altele decât cele special concepute în acest scop. Udarea puternică a fețelor cu apă sau cu alte lichide va duce la dezlipirea încălțămintei, deteriorarea fețelor și implicit la pierderea garanției produsului. Încălțămintea cu fețe textile sau din piele nefinisata (velur,năbuc, etc) prezentând cusături decorative sau perforații, precum și încălțămintea cu tălpi din piele sau cusute, se recomandă a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece există riscul patrunderii apei in interior.

Încălțămintea nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed și se va feri de acțiunea produselor petroliere și a solventilor organici (benzină, alcool, acetone, etc).

Fața încălțămintei se va feri de lovituri directe sau înțepături.

Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării prin una din variantele de mai jos:

    Repararea produsului
    Înlocuirea produsului – dacă acesta nu poate fi reparat
    Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă
– uzura morală şi uzura fizică normală a produsului
– decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)  deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt
– defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice – variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)
– defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat – umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora,  intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

– deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători

– întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)
Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:
particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi – tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea materialelor din care sunt confecţionate produsele RUIZ.
micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor, acestea fiind confecţionate manua
Recomandări generale privind îngrijirea încălţămintei

Pentru a NU pierde garanția este necesară respectarea instrucțiunilor de folosire a încălțămintei după cum urmează:

Încălțămintea trebuie curățată și uscată înainte de aplicarea oricărui tratament pentru încălțăminte, creme, etc. Când folosiți aceste produse de întretinere, citiți cu atenție instrucțiunile producătorului acestora.

Curățarea încălțămintei! Se interzice cu desăvârșire spălarea încălțămintei în mașina de spălat

– încălțămintea cu fețe de piei netede sau presate se curăță de praf cu o cârpă moale sau perie, iar petele de grăsime sau alte impurități se îndepărteaza cu o cârpă și soluții special concepute pentru întreținerea acestui tip de piele

– pentru buna întreținere a pielii, după câteva purtări se aplică un strat de cremă pentru încălțăminte, după care se lustruiește cu o perie moale sau o cârpă.

– încălțămintea cu fețe din piei de antilopă sau nabuc, se perie cu o perie specială pentru aceste tipuri de piei. Nu folosiți apă pentru că fața materialului s-ar putea păta. Petele de grăsime se îndepărtează folosind soluție contra petelor specială pentru pielea de antilopă sau năbuc. Citiți și aplicați doar conform instrucțiunilor producătorului soluției pentru întreținerea pielii tip antilopă, năbuc, căprioară

– încălțămintea cu fețe din lac, piei metalizate, lăcuite, se curăță de praf cu o cârpă moale. Ea trebuie ferită de contactul direct cu solvenții organici (alcool, acetone,etc)

-încălțămintea cu fețe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță de praf cu o perie de haine uscată. Nu folosiți înălbitor. Petele de pe încălțămintea confecționată din material textil de cele mai multe ori nu se mai pot indepărta, așa că evitați pătarea acestora cu lichide sau substanțe ce păteaza textilele în general: vin roșu, ceară, ulei, oțet, vopsea, etc. Nu se introduc în mașina de spălat rufe

Încălțămintea se usucă lent, natural, la temperatura camerei, ferită de surse directe de căldură care pot deforma iremediabil fețele produselor. La toate categoriile de mai sus se interzice spălarea cu apă a incălțămintei sau contactul îndelungat cu aceasta. Este interzisă folosirea de înălbitori sau alte subtanțe pentru scoaterea petelor, altele decât cele special concepute în acest scop. Udarea puternică a fețelor cu apă sau cu alte lichide va duce la dezlipirea încălțămintei, deteriorarea fețelor și implicit la pierderea garanției produsului. Încălțămintea cu fețe textile sau din piele nefinisata (velur,năbuc, etc) prezentând cusături decorative sau perforații, precum și încălțămintea cu tălpi din piele sau cusute, se recomandă a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece există riscul patrunderii apei in interior.

Încălțămintea nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed și se va feri de acțiunea produselor petroliere și a solventilor organici (benzină, alcool, acetone, etc).

Fața încălțămintei se va feri de lovituri directe sau înțepături.

Pentru a crea condiții tehnice de purtare și a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 3 perechi de încălțăminte.

Anumite tălpi nu au calitați antiderapante, existând pericolul alunecării, mai ales în sezonul umed sau rece. Ruiz.ro nu poate fi răspunzător pentru incidentele provenite din nerespectarea instrucțiunilor de mai sus.

Vânzatorul nu poate fi facut raspunzător pentru defectele apărute ca urmare a folosii incorecte, necorespunzătoare sau a disconfortului apărut ca urmare a purtării incălțămintei de mărime necorespunzătoare. Deoarece căptușeala incălțămintei nu a fost tratată chimic pentru fixarea pigmentului de culoare (cu scopul de a proteja pielea piciorului dumneavaostră) este posibilă migrarea culorii de pe pielea captușelii și de aceea vă recomandăm să purtați ciorapi inchiși la culoare.


– Tocurile îmbrăcate în piele sunt mai sensibile la purtat şi se pot degrada în urma conducerii autovehiculelor, a călcării în gratarele de scurgere, în cioburi de sticlă sau în bitumul moale de pe trotuare, în anotimpul cald.