5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDĂ DACĂ TE ABONEZI LA NEWSLETTER!

5% DISCOUNT LA PRIMA COMANDĂ DACĂ TE ABONEZI LA NEWSLETTER!

Modalitati de plata si plata in rate

Pentru plata produselor comandate pe www.ruiz.ro aveți la dispozitie două opțiuni de plată:                                     

1. Online cu card bancar prin partenerul nostru EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

– Daca ați ales această metodă de plată este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacţiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată EuPlatesc.ro. RUIZ Fashion SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.

Important de știut!

 – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!                                                                                                        

 –  Aveți posibilitatea să achiziționați produsele noastre și in 3 (trei)  rate fără dobândă, dacă efectuați plata folosind un card de credit emis de una dintre băncile noastre partenere: Star BT, BCR, BRD Finance, Alpha Bank sau First Bank.

2.  Numerar la livrare, doar pentru livrările pe teritoriul României.